Profielnaam

Profielnaam

Andrea Schuttevaer

Algemeen

Artiestennaam

Schuttevaer Stemtraining

Docent

Ja

Zanger / Zangeres

Ja

Geslacht

Vrouw

locatie

Zwolle, Meppel

Vocalisten

Biografie

Mijn opleiding Klassieke Solozang heb ik gevolgd aan de conservatoria van Amsterdam en Zwolle. Vervolgens heb ik me in de jaren daarna toegelegd op het zingen van Lichte Muziek. Ik heb meerdere cursussen gevolgd op gebied CVT en EVT en met name in de laatste methode voel ik mij zeer thuis.

Facebook

https://www.facebook.com/schuttevaerstemtraining

Bands

https://www.youtube.com/watch?v=pOKviGttXZM

Beschikbaar voor

Studiowerk, Invalwerk, Vaste betrekking band, Langdurige opdrachten

Stijlen

Klassiek, Folk en Wereldmuziek, R & B, Rock, Pop

Eigen vervoer

Ja

Docenten

Specialisme

In de afgelopen 22 jaar heb ik mij ontwikkeld tot een veelzijdig, allround zangeres en zangpedagoog/coach met bloeiende lespraktijken in Zwolle, Meppel (SCALA) en Elburg (Spelerij). Ik geef les aan mensen in alle categoriën en leeftijden, van beginner t/m professional.

Door mij gecoacht worden betekent ontdekken en bewust worden wat de mogelijkheden zijn voor jouw stem. Met name op gebied van zingen (pop, rock, blues, softrock, folk, country, klassiek, opera, musical, theater, alternatief, closeharmony, acapella, oratorium, lied), maar tevens op gebied van spreken en/of uitspraak (nederlands, engels, duits, frans en italiaans).

Ik werk met je aan het ontwikkelen en op één lijn krijgen van klankkwaliteit, stemconditie, techniek, eigenheid, emotie, mentaliteit, (tekst)interpretatie, improvisatie en muzikaliteit.

Mijn stijl van lesgeven is helder, concreet, opgewekt en integer. Ik heb erg veel affiniteit met de EVTS methodiek. Voel je vrij een losse lesafspraak te maken om te kijken of het werkt en klikt!

Wat is je opleiding?

Sweelinck Conservatorium, ArtEZ en Messiaen Academie. Cursussen CVT & EVT.

Vanaf wanneer geef je les?

1998-01-01

Locatie les

Bij mij

Opmerkingen

Mijn privé-lespraktijk in Zwolle bevindt zich in een loft in de Oude Ambachtsschool; een prachtig, inspirerend rijksmonument vol met kunstenaars en andere creatievelingen. Daarnaast ben ik verbonden aan muziekschool SCALA (Meppel).

Gediplomeerd

Ja

Tarief per 30 minuten

€24,00

Tarief per 45 minuten

€36,00

Tarief per 60 minuten

€48,00

Kvk nummer

59633581

Bereikbaarheid

Adres

Mimosastraat 3-i

Postcode

8013 SB

Woonplaats

Zwolle

Land

NL

Telefoonnummer

06-16 79 2011